Uvodno


U ovim uputama, u nastavku, prikazane su stvarne slike preuzete s Internet stranice misljenja.hr kako bi Vam olakšale snalaženje. Na prikazanim slikama dan je samo postupak - uputa, klikom miša na sliku u ovom uputama ne aktivira se istovremeno i mogučnost koja se pojašnjava.

Internet stranica misljenja.hr izrađena je pomoću najnaprednijih alata, programirana je najmodernijim kodiranjem pa može doći do problema kod pregleda na starijim računalima s zastarjelim verzijama Internet Explorera (7,8)!
Za ispravan prikaz preuzmite noviju verziju Internet Explorera klikom miša ovdje ili jednostavno preuzmite besplatan web-preglednik:

Adobe Acrobat Reader (link) - Oprez prije preuzimanja: neobvezna ponuda "DODATNE PONUDE"- ako to ne želite uklonite kvačice prije preuzimanja!


Pretplata se može zasnovati isključivo putem našeg portala popunjavanjem i slanjem "on-line" narudžbenice. Narudžbenicu primamo mi, ali i Vi na upisanu e-mail adresu u narudžbenici. U privitku primljene poruke nalazi se narudžbenica (PDF) po kojoj trebate obaviti plaćanje. Po primljenoj uplati na tu istu e-mail adresu iz narudžbenice šaljemo obavijest o primljenoj uplati s korisničkim imenom, lozinkom i računom.

Istekla Vam je pretplata na neko drugo izdanje ili Vam je jednostavno dosta i tražite bolju - suvremenu pretplatu?
Kod nas plaćate cijenu pretplate za pola godine, a koristite najsuvremeniju pretplatu cijelu godinu! Kako? Uz 50% POPUSTA.


Ako nemate pretplatu na misljenja.hr, pretplatite se na idućih 12 mjeseci  klikom miša ovdje!

Povratak

Ovdje možete prijaviti pogrešku u prikazanom tekstu, npr. gramatičku pogrešku, pogrešan izračun ili ako se ne slažete sa sadržajem napisanog teksta. Uredništvo će svaki primljeni komentar razmotriti, a prema potrebi, na upisanu Email adresu odgovoriti pojašnjenjem.

Na postavljene upite stručne naravi na ovom mjestu i na ovaj način ne odgovaramo. Molimo da za stručne upite/odgovore koristite forum.