Mišljenja.hr
Povezani članci
Prikaži sve

Pretplata

Pretplata se može zasnovati isključivo putem našeg portala popunjavanjem i slanjem "on-line" narudžbenice. Narudžbenicu primamo mi, ali i Vi na upisanu e-mail adresu u narudžbenici. U privitku primljene poruke nalazi se narudžbenica (PDF) po kojoj trebate obaviti plaćanje. Po primljenoj uplati na tu istu e-mail adresu iz narudžbenice šaljemo obavijest o primljenoj uplati s korisničkim imenom, lozinkom i računom.

Plaćanje se može obaviti i karticom. Nakon provedenog plaćanja karticom na tu istu e-mail adresu iz narudžbenice šaljemo obavijest o primljenoj uplati s korisničkim imenom, lozinkom i računom.


MISLJENJA.hr je najsuvremenija i jedina pametna pretplata za pametno poslovanje. Sadrži aktualne informacije i baze znanja u cloud-u - poslovnom oblaku s tumačenjima i primjerima iz poslovne prakse (računovodstvo za poduzetnike i neprofitne organizacije, računovodstvene standarde, plaće i ostale dohotke, poslovanje obveznika poreza na dohodak - obrtnika, porezni sustav, doprinose i članarine te mišljenja MF). To je Vaš osobni savjetnik klikom miša.
Mi ne tiskamo nova izdanja, nema dodatnih troškova za pretplatnike. Tekstovi i teme kontinuirano se dopunjuju te ažuriraju u skladu s novim propisima.


Istekla Vam je pretplata na neko drugo izdanje ili Vam je jednostavno dosta i tražite bolju - suvremenu pretplatu? Od sada je svima dostupna nova generacija pretplate na stručnu literaturu! Kod nas plaćate cijenu pretplate za pola godine, a koristite najsuvremeniju pretplatu cijelu godinu! Kako? Uz do 50% POPUSTA.

Ako nemate pretplatu na misljenja.hr, pretplatite se na idućih 12 mjeseci  klikom miša ovdje!


 • Pretplata na portal Misljenja.hr traje uvijek punih 12 mjeseci, od dana primljene uplate (od dana slanja naše obavijesti o primljenoj uplati, za plaćanje karticama od trenutka terećenja kartice) do istog dana u istom mjesecu slijedeće kalendarske godine + 10 dana GRATIS.
 • Pretplata na portal Misljenja.hr traje uvijek punih 12 mjeseci bez obzira da li se zasniva nova pretplata, obnavlja pretplata ili se dokupljuju nove pretplate + 10 dana GRATIS pretplate kako bi se obnova pretplate mogla obaviti na vrijeme.
 • Pretplatnici na misljenja.hr se ne trebaju dodatno registrirati na forum, dovoljno je u "Moj račun" - "Moj forum" dodati nadimak i prihvatiti uvjete korištenja foruma.

Plaćanjem pretplate ostvaruje se pravo na priznavanje pretporeza i umanjenje porezne osnovice u poreznoj prijavi. Plaćena pretplata je 100% priznat trošak stručne literature i moguće je koristiti dodatno umanjenje porezne osnovice kod sastavljanja porezne prijave (80% mikro i mali poduzetnici, a srednji poduzetnici 70%).


Slagalicu kombinacija, baza znanja, koje će biti za jednog korisnika, a koje će biti za više korisnika slažete sami u narudžbenici prema svojim organizacijskim potrebama i prema mogućnosti plaćanja klikom miša na kružić iznad cijene.
Cjenik s popustima dok je stranica u BETA fazi:


- u kunama


- U eurima, tečaj konverzije kune u euro je 7,53450

Zašto Beta faza? Ima li grešaka u radu? Može li prestati sa radom?
Definicija Beta verzije bi bila nedovršena inačica novog programa u kojoj su popravljene sintaktičke i logičke pogreške uočene u konačnom ispitivanju. Međutim, misljenja.hr u Beta fazi je dovršena inačica programa koji upravlja bazama znanja, u potpunosti je stabilna i sigurna, a prikazuje se krajnjem korisniku kao svaka druga Internet stranica.
Zašto koristimo termin beta faza?
Misljenja.hr smo nazvali beta fazom bez obzira što je funkcionalnost potpuna i nema grešaka stoga što težimo boljem i savršenijem. Što je za druge gotov proizvod, za nas je to Beta faza koja može biti još bolja. Naša Beta faza traje već punu godinu dana, a može trajati i nekoliko godina.
Misljenja.hr je on-line za pretplatnike od početka 2013. godine. Rad je stabilan, veza je sigurna i brza s naše strane, a ahiviranje kontinuirano. Koristimo svoj močan Virtual Private Server (VPS). Činimo i učinili smo sve s naše strane da do prestanka rada ne dođe.


- Forum je besplatan, potrebna je samo registracija.
- Prikazane cijene su cijene u kunama i uračunanim PDV-om. Na narudžbenici i računu zasebno se iskazuje osnovica i PDV.
- Narudžbe su moguće samo za RH, svi izdani računi sadrže obračunan PDV po važećoj stopi u trenutku isporuke, tj. primljene uplate.
- Napominjemo da se konačna ili ukupna cijena pretplate ne mijenja bez obzira na moguću promjenu stope PDV-a na više ili niže.


Razlikovanje, vrste pretplata:
1 (osnovna), 5 (plus), 10 (super) , 20 (super plus) i td. je broj mogućih korisnika za istu bazu znanja.
Svaki korisnik portalu pristupa sa svojim korisničkim imenom i lozinkom.
S osnovnom pretplatom (1) za jednog korisnika, npr. ako se uzme pretplata na minimalno dvije različite baze znanja, jedan korisnik može koristiti obje baze znanja ali i jedan korisnik može koristiti jednu bazu znanja sa svojim korisničkim imenom i lozinkom, a drugi korisnik može koristiti drugu bazu znanja sa svojim korisničim imenom i lozinkom. Oba korisnika imaju pristup mogućim gratis bazama znanja. U osnovnoj pretplati ne mogu dva različita korisnika koristiti istu bazu znanja, već samo različite baze znanja, dok npr. kod:
-"5 - plus" pretplata do pet različitih korisnika može koristiti istu bazu znanja,
-„10 - super“  pretplata do deset različitih korisnika može koristiti istu bazu znanja,
- i td.
Iste kombinacije vrijede ako se uzme pretplata na minimalno dvije različite baze znanja, s različitim brojem korisnika za različite baze znanja.
Korisnike unutar svoje pretplate dodajete/uređujete/mijenjate sami (link).


Dakle, u poslovnom oblaku na MISLJENJA.hr možete pronaći slijedeće baze znanja:

 • Mišljenja MF (najveća baza mišljenja, uputa, stajališta Središnjeg ureda PU i CU). Link na popis.
 • Poduzetničko računovodstvo (uz ovu bazu znanja, baze znanja Standardi: HSFI-MSFI, Porezni sustav i Doprinosi i članarine su GRATIS). Link na sadržaj.
 • Neprofitno računovodstvo (uz ovu bazu znanja, baze znanja Porezni sustav i Doprinosi i članarine su GRATIS). Link na sadržaj.
 • Obrt (samostalne djelatnosti) (uz ovu bazu znanja, baze znanja Porezni sustav i Doprinosi i članarine su GRATIS). Link na sadržaj.
 • Plaće i ostale naknade (uz ovu bazu znanja, baze znanja Porezni sustav i Doprinosi i članarine su GRATIS). Link na sadržaj.
 • Porezni sustav  Link na sadržaj.
 • Doprinosi i članarine Link na sadržaj.
  (Kada se prikaže sadržaj kliknite mišem na "Rašireni prikaz", tako se prikazuju svi naslovi)

Porezni sustav, Doprinosi i članarine su dvije baze znanja ali je jedna pretplata. Za pretplatnike koji kupe minimalno dvije različite baze znanja, i to: Poduzetničko računovodstvo, Neprofitno računovodstvo, Obrt ili Plaće i ostale naknade pretplata na Mišljenja MF je GRATIS za sve korisnike odabranih baza znanja.


Pravovremena obnova pretplate na bazu znanja Mišljenja MF za jednog korisnika iznosi 375,00 kn s uključenim PDV-om, sve ostale obnove pretplate se obavljaju po redovnom cjeniku uz ostvaren popust za vjernost (1% za svaku godinu neprekidne pretplate). Na obnovu pretplate baze znanja mišljenja MF se ne primjenjuje popust za vjernost, osim za osnovnu pretplatu (jednog korisnika) 25% fiksno.
Ako je trenutno objavljen popust veći od ostvarenog, sakupljenog tijekom neprekidnih obnova pretplata ili dokupa pretplata, primjenjuje se samo veći/povoljniji popust za pretplatnika. Portal MISLJENJAhr je u beta izvedbi, u tom periodu odobrava se objavljen popust na baze znanja. Taj se popust ne primjenjuje na Bonus pretplatu i na pretplatu baza znanja mišljenja MF.
Popust od 1% za svaku neprekidnu godinu pretplate ne zbraja se sa ostalim popustima.


Kod dokupa novih pretplata (dodatnih baza znanja ili istih za više korisnika) za vrijeme trajanja tekuće pretplate neiskorišten iznos tekuće pretplate se iskazuje kao dodatan popust.
Dokupom novih pretplata produljuje se rok do isteka pretplate za idućih 12 mjeseci za sve korisnike (+10 dana gratis). Popust za neiskorišten dio pretplate kod dokupa pretplata se uvijek primjenjuje, bez obzira na ostale moguće popuste u trenutku kupnje.

 • Neiskorišten dio pretplate kao popust moguće je koristiti bilo kada u tijeku godine, ali do 40-tog dana prije isteka pretplate.
« Povratak