Obnova postojeće pretplate

Pravovremena obnova pretplate samo na bazu znanja Mišljenja MF za jednog korisnika iznosi 300,00 kn + PDV, sve ostale obnove pretplate se obavljaju po redovnom cjeniku uz ostvaren popust za vjernost (1% za svaku godinu neprekidne pretplate).

Ako je trenutno objavljen popust veći od ostvarenog, sakupljenog tijekom neprekidnih obnova pretplata ili dokupa pretplata, primjenjuje se samo veći/povoljniji popust za pretplatnika.
Popust od 1% za svaku neprekidnu godinu pretplate se ne zbraja sa ostalim popustima.
Popust za neiskorišten dio pretplate kod dokupa pretplata se uvijek primjenjuje dok se kod obnove pretplate neiskorišten dio pretplate kao popust može iskoristiti bilo kada u tijeku godine, ali do 40-tog dana prije isteka pretplate.


Pravovremeno, prije isteka tekuće pretplate automatiziran sustav misljenja.hr će poslati na Vašu e-mail adresu obavijest o isteku pretplate s narudžbenicom (PDF) u privitku te poruke po kojoj se obavlja plaćanje.
Jednako tako, prilikom prijave na portal korisničkim imenom i lozinkom:

Sustav će Vas obavijestiti o skorom isteku pretplate:

Možete i sami oblikovati novu narudžbenicu, osobito ako želite promijeniti podatke u odnosu na primljenu narudžbenicu u našoj poruci ili ako želite plaćanje obnove pretplate obaviti npr. kreditnom karticom kako slijedi:


Nakon toga slijedi proces naručivanja.
Povratak

Ovdje možete prijaviti pogrešku u prikazanom tekstu, npr. gramatičku pogrešku, pogrešan izračun ili ako se ne slažete sa sadržajem napisanog teksta. Uredništvo će svaki primljeni komentar razmotriti, a prema potrebi, na upisanu Email adresu odgovoriti pojašnjenjem.

Na postavljene upite stručne naravi na ovom mjestu i na ovaj način ne odgovaramo. Molimo da za stručne upite/odgovore koristite forum.