Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o obliku i sadržaju ugovora o obavljanju studentskih poslova

Datum objave: 10.01.2019, misljenja.hr
Pravilnik o obliku i sadržaju ugovora o obavljanju studentskih poslova objavljen je u Narodnim novinama br. 3/19., stupa na snagu 17. siječnja 2019. godine. Ovim pravilnikom propisuje se oblik i sadržaj Ugovora o obavljanju studentskih poslova te postupak njegova izdavanja, potpisivanja i sklapanja, kao i način izvještavanja Ministarstva znanosti i obrazovanja o naručiteljima posla, o broju posredovanja i o ukupno ostvarenoj naknadi u svrhu poboljšanja studentskoga standarda.
Posrednik je dužan na zahtjev izvođača izdati potvrdu o obavljanju studentskih poslova i stečenom iskustvu koja obvezno sadrži podatak o izvođaču, naručitelju, posredniku, razdoblje i vrste poslova koje je izvođač obavljao.
Podatke o naručiteljima posla, o broju posredovanja i o ukupno ostvarenoj naknadi u svrhu poboljšanja studentskoga standarda posrednici dostavljaju na Obrascu za godišnje izvještavanje koji propisuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a može se preuzeti na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice