Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Okružnica o sastavljanju, konsolidaciji i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika 1.1.-31.12.2019.

Datum objave: 21.01.2020, misljenja.hr
Ministarstvo financija - Državna riznica objavilo je Okružnicu o sastavljanju, konsolidaciji i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika državnog proračuna te proračunskih i izvanproračunskih korisnika proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. godine, može se u cijelosti preuzeti niže kao dokument za preuzimanje. Financijski izvještaji koji se sastavljaju za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. jesu: Bilanca na Obrascu: BIL Izvještaj o prihodima i rashodima, primicima i izdacima na Obrascu: PR-RAS Izvještaj o rashodima prema funkcijskoj klasifikaciji na Obrascu: RAS-funkcijski Izvještaj o obvezama na Obrascu: OBVEZE Izvještaj o promjenama u vrijednosti i obujmu imovine i obveza na Obrascu: P-VRIO Bilješke. Obrasci financijskih izvještaja na kojima se sastavljaju financijski izvještaji za 2019. identični su obrascima iz prethodne godine. Za predaju financijskih izvještaja u elektroničkom obliku koriste se obrasci s ugrađenim kontrolama objavljeni na internetskim stranicama Ministarstva financija (link). S obzirom na to da su u obrascima dorađene postojeće kontrole za izvještajno razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. potrebno je preuzeti najnoviju verziju obrazaca, onu koja u nazivu ima v.5.0 ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice