Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Zahtjev za potporu za trošak nadogradnje samoposlužnog uređaja se podnosi do 31. ožujka

Datum objave: 22.03.2021, misljenja.hr
Podsjećamo da je u Narodnim novinama br. 9/21. objavljen Pravilnik o provedbi Programa pomoći u izravnoj prodaji poljoprivrednih proizvoda putem samoposlužnih uređaja u procesu fiskalizacije (link). Ovaj je Pravilnik stupio na snagu 4. veljače 2021. godine, a za ovu su potporu prihvatljivi korisnici čiji su samoposlužni uređaji odobreni i upisani od strane nadležnog tijela u odgovarajući Upisnik registriranih objekata u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla i za biljne proizvode u Upisnik subjekata i objekata u poslovanju hranom. Prihvatljiv trošak je trošak nadogradnje samoposlužnog uređaja s uređajem i računalnim programom za fiskalizaciju, koji omogućavaju razmjenu podataka s Ministarstvom financija – Poreznom upravom. Zahtjev za potporu treba podnijeti Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do 31. ožujka 2021. godine.
Zahtjev za potporu se podnosi putem AGRONET zaštićene mrežne aplikacije Agencije (link). Nakon podnošenja zahtjeva putem AGRONET-a isti je potrebno ispisati, ovjeriti i do istog dana dostaviti preporučenom pošiljkom na adresu:
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
Ulica grada Vukovara 269d
10000 Zagreb
s naznakom: »Program pomoći u izravnoj prodaji poljoprivrednih proizvoda putem samoposlužnih uređaja u procesu fiskalizacije« ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice