Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o provedbi Programa pomoći u izravnoj prodaji poljoprivrednih proizvoda putem samoposlužnih uređaja u procesu fiskalizacije

Datum objave: 03.02.2021, misljenja.hr
Pravilnik o provedbi Programa pomoći u izravnoj prodaji poljoprivrednih proizvoda putem samoposlužnih uređaja u procesu fiskalizacije objavljen je u Narodnim novinama br. 9/21., stupa na snagu 4. veljače 2021. godine. Za potporu su prihvatljivi korisnici čiji su samoposlužni uređaji odobreni i upisani od strane nadležnog tijela u odgovarajući Upisnik registriranih objekata u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla i za biljne proizvode u Upisnik subjekata i objekata u poslovanju hranom, kojeg vodi Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske.
Prihvatljivi trošak je trošak nadogradnje samoposlužnog uređaja s uređajem i računalnim programom za fiskalizaciju, koji omogućavaju razmjenu podataka s Ministarstvom financija – Poreznom upravom. Korisnik podnosi Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zahtjev za potporu do 31. ožujka 2021. godine.
Zahtjev za potporu podnosi se putem AGRONET zaštićene mrežne aplikacije Agencije. Nakon podnošenja zahtjeva putem AGRONET-a isti je potrebno ispisati, ovjeriti i dostaviti Agenciji preporučenom pošiljkom na adresu: Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb s naznakom: »Program pomoći u izravnoj prodaji poljoprivrednih proizvoda putem samoposlužnih uređaja u procesu fiskalizacije«, u roku iz stavka 1. ovoga članka.
Uz ispisani zahtjev za potporu korisnik je ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice