Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Registar revizora

Datum objave: 01.08.2019, misljenja.hr
Članak 34. Zakona o reviziji propisuje da u registre koje vodi Ministarstvo financija moraju biti upisane osobe kojima je Ministarstvo financija izdalo odobrenje za rad, odnosno kojima je odobrilo registraciju.
U odgovarajuće registre moraju biti upisani i revizorski vježbenici ako ispunjavaju propisane uvjete. Ministarstvo financija vodi sljedeće registre: registar revizorskih društava registar samostalnih revizora registar ovlaštenih revizora registar revizorskih vježbenika registar revizorskih društava i registar ovlaštenih revizora iz drugih država članica registar ovlaštenih revizora iz trećih zemalja i registar subjekata za obavljanje revizije u trećoj zemlji i registar revizora u trećoj zemlji. Registru revizora možete pristupiti u bilo kojem trenutku pomoću poveznice na našem glavnom izborniku „Linkovi“:Pa potom poveznice „Registar revizora“:

...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice