Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Kolektivni ugovor za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja

Datum objave: 29.03.2018, misljenja.hr
Kolektivni ugovor za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja objavljen je u Narodnim novinama br. 29/18., primjenjuje se od 1. ožujka 2018. godine. Ovim Kolektivnim ugovorom za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja uređuju se prava i obveze iz rada i po osnovi rada radnika u djelatnosti zdravstva i zdravstvenog osiguranja za koja se sredstva u iznosu većem od pedeset posto troškova za plaće i druga materijalna prava radnika osiguravaju u državnom proračunu.
Pod sredstvima koja se u iznosu većem od pedeset posto troškova za plaće i druga materijalna prava radnika osiguravaju u državnom proračunu podrazumijevaju se i sredstva koja se temeljem ugovora o provođenju zdravstvene zaštite ostvaruju od Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Ovaj Ugovor zaključuje se na vrijeme od 12 mjeseci. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice