Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Dodatak I. Kolektivnom ugovoru za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja

Datum objave: 08.04.2019, misljenja.hr
Dodatak I. Kolektivnom ugovoru za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja objavljen je u Narodnim novinama br. 35/19. Utvrđuje se da je između Vlade Republike Hrvatske i sindikata: Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara i Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske zaključen 26. ožujka 2018. godine Kolektivni ugovor za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja (»Narodne novine« broj 29/18 – u daljnjem tekstu: Ugovor) na vrijeme od 12 mjeseci i taj rok istječe 26. ožujka 2019. godine.
Ugovorne strane suglasne su da se Ugovor u cijelosti nastavlja primjenjivati od 27. ožujka 2019. godine.
Ovaj Dodatak I. primjenjuje se do zaključenja Dodatka II. Kolektivnom ugovoru za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja, a najduže do 31. srpnja 2019. godine. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice