Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Uputa za izradu i predaju financijskog izvještaja neprofitne organizacije za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2017.

Datum objave: 07.07.2017, misljenja.hr
U našoj bazi znanja „Neprofitno računovodstvo“ (link) možete pronaći gotovo sve što Vas može zanimati vezano za računovodstvo neprofitnih organizacija. Sve objavljeno je aktualno s poveznicama na mišljenja MF, tumačenja poreznih propisa i dr. Mi ne tiskamo i ne prodajemo nova izdanja, u našem Poslovnom oblaku objavljeno je najnovije i uvijek ažurno izdanje. Ako nemate pretplatu na misljenja.hr, pretplatite se na idućih 12 mjeseci  klikom miša ovdje! Ministarstvo financija, Državna riznica objavila je Uputu za izradu i predaju financijskog izvještaja neprofitne organizacije za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2017. godine. Iz Upute prenosimo u nastavku: I. Obveznici izrade i predaje tromjesečnog financijskog izvještaja Tromjesečni financijski izvještaj (financijski izvještaj za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja (2017.) predaju:
1. neprofitne organizacije obveznice vođenja  dvojnog knjigovodstva,
2. neprofitne organizacije od čijeg je osnivanja prošlo tri ili manje godina te
3. neprofitne organizacije koje udovoljavaju uvjetima za vođenje jednostavnog knjigovodstva, ali su se odlučile za vođenje dvojnog knjigovodstva. Sukladno odredbi članka 9. stavka 5. Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija (Narodne novine br. 121/14 ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice