Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Sa zahtjevom za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu u Hrvatsku poštu

Datum objave: 09.05.2017, misljenja.hr
Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje obavještava na svojoj Internet stranici da građani od 9. svibnja 2017. do 9. studenoga 2017., mogu sve zahtjeve za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu (link) osim u područnim službama i uredima HZMO-a predavati i u 307 poštanskih ureda Hrvatske pošte. Ovo je pilot-projekt, a provodi se u pet županija Republike Hrvatske: Ličko-senjskoj, Zadarskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj.
Ovim projektom korisnicima i građanima omogućeno je da na području navedenih županija, osim u područnim službama/uredima i ispostavama HZMO-a, zahtjeve i dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu i ostale usluge Zavoda, predaju i u njima najbližim poštanskim uredima. Popis poštanskih ureda obuhvaćenih ovim pilot-projektom možete vidjeti klikom miša ovdje. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice