Mišljenja.hr

Pretplata je značajno pojednostavljena uz povoljnu cijenu

Datum objave: 03.06.2024.

Od 3. lipnja 2024. godine objavljen je novi cjenik, samo su dvije moguće pretplate.


Naručite svoju pretplatu do 15. kolovoza, ostvarite 10% popusta na niže prikazane cijene i uživajte u ljetu bez papira uz savjetnika klikom miša.

Pretplata na MISLJENJAhr je najmodernija i najbogatija pretplata stručnim člancima i primjerima u poslovnom oblaku, a od sada je i cjenovno najpovoljnija. U pretplatu na sve baze znanja uz novosti i informacije je uključeno i odmah dostupno neusporedivo više stručnog sadržaja, stručnih članaka i primjera od bilo kojeg časopisa i(ili) priručnika trenutno na tržištu bez čekanja poštara iz mjeseca u mjesec.
Tekstovi u bazama znanja redovno se ažuriraju, uvijek su aktualni, unakrsno povezani s tekstovima/primjerima unutar iste baze znanja ili s tekstovima/primjerima/mišljenjima drugih baza znanja. Svi su tekstovi uvijek dostupni pomoću sadržaja ili pretraživača 0-24h, bilo kada i bilo gdje se nalazili. Čitati nas se može pomoću računala ili pametnog telefona/tableta...

Pretplati se klikom ovdje.


Dvije su vrste pretplate:

 • Mišljenja MF je pretplata na pristup novostima i novim propisima bez vremenskog ograničenja za vrijeme trajanja pretplate te na najveću bazu mišljenja, uputa, stajališta Središnjeg ureda PU i CU u RH - link na popis.
 • Sve BZ je pretplata na pristup novostima i novim propisima bez vremenskog ograničenja za vrijeme trajanja pretplate te s pristupom svim bazama znanja:
  - Mišljenja MF - link na popis i
  - Poduzetničko računovodstvo - link na sadržaj i
  - HSFI-MSFI - link na sadržaj i
  - Neprofitno računovodstvo -link na sadržaj i
  - Obrt (samostalne djelatnosti) - link na sadržaj i
  - Plaće i ostale naknade - link na sadržaj i
  - Porezni sustav - link na sadržaj i
  - Doprinosi i članarine - link na sadržaj.

Cijena pretplate :
 

Naziv usluge/ pretplate

Osnovna
(1 korisnik pretplate)

Plus
(2-5 korisnika pretplate)

Super
(6-10 korisnika pretplate)

Bonus
(11-20 korisnika pretplate)

Sve BZ

140,00

250,00

550,00

900,00

Mišljenja MF

55,00

95,00

250,00

400,00


Prikazane cijene u trenutku kupnje su konačne cijene u eurima i uračunanim PDV-om. Na računu se zasebno iskazuje osnovica i PDV. Plaćanjem pretplate, po primljenom računu moguće je priznavanje pretporeza, evidentiranje priznatog troška stručne literature uz dodatno moguće umanjenje porezne osnovice pri sastavljanju porezne prijave.

Pretplatnik i dalje može imati pretplatu za jednog ili više korisnika, ovisno o potrebi. Broj korisnika je tijekom trajanja tekuće pretplate moguće dokupiti. Svaki se korisnik pretplate prijavljuje sa svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Kao i ranije, pretplata se može zasnovati isključivo popunjavanjem i slanjem "on-line" narudžbenice. Plaćanje se obavlja po oblikovanoj narudžbenici, a po primljenoj uplati (R1) račun, korisničko ime i lozinku šaljemo na upisanu e-mail adresu na narudžbenici.

Trajanje pretplate

Trajanje pretplate nije vezano uz kalendarsku godinu. Pretplata traje uvijek punih 12 mjeseci ili 365/366 dana, od dana primljene uplate (od dana slanja naše obavijesti o primljenoj uplati) do istog dana u istom mjesecu slijedeće kalendarske godine.

« Povratak

Može vas zanimati