Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o sadržaju i obliku obrazaca na kojima se podnose podnesci u izvansudskom postupku i postupku stečaja potrošača

Datum objave: 07.01.2016, misljenja.hr
Pravilnik o sadržaju i obliku obrazaca na kojima se podnose podnesci u izvansudskom postupku i postupku stečaja potrošača objavljen je u Narodnim novinama br. 2/16., stupio je na snagu 6. siječnja 2016. Ovim Pravilnikom se propisuje oblik i sadržaj sljedećih obrazaca za podnošenje podnesaka u izvansudskom postupku i postupku stečaja potrošača:
1. Zahtjev potrošača za provedbu izvansudskog postupka na temelju članka 12. stavka 2. Zakona o stečaju potrošača (obrazac 1.)
2. Zahtjev vjerovnika za provedbu izvansudskog postupka na temelju članka 12. stavka 2. Zakona o stečaju potrošača (obrazac 2.)
3. Popis imovine i obveza na temelju članka 13. Zakona o stečaju potrošača (obrazac 3.)
4. Plan ispunjenja obveza na temelju članka 17. Zakona o stečaju potrošača (obrazac 4.)
5. Izvansudski sporazum na temelju članka 20. Zakona o stečaju potrošača (obrazac 5.). Navedeni obrasci sastavni su dio ovog Pravilnika, a sadržaj i oblik obrazaca propisanih ovim Pravilnikom objavljuje se i na mrežnoj stranici e-Oglasna ploča sudova. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice