Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o porezu na dobit

Datum objave: 03.01.2019, misljenja.hr
Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o porezu na dobit objavljen je u Narodnim novinama br. 1/19., stupa na snagu 3. siječnja 2019. godine. U Prijavi poreza na dobit – Obrascu PD za 2018. godinu upisuju se podaci prema članku 47. stavku 3. Pravilnika o porezu na dobit (Narodne novine br. 95/05. do 2/18.) i članku 8. stavcima 2., 7., 8., 9. i 10. ovoga Pravilnika.
Prijava poreza na dobit – Obrazac PD za 2018. godinu mijenja se i sastavni je dio ovoga Pravilnika. U Prijavi poreza na dobit prema novčanom načelu – Obrascu PD-NN za 2018. godinu upisuju se podaci prema članku 47.c stavku 3. Pravilnika o porezu na dobit (Narodne novine br. 95/05. do 2/18.) i članku 9. stavcima 2., 7., 8., 9. i 10. ovoga Pravilnika.
Prijava poreza na dobit prema novčanom načelu – Obrazac PD-NN za 2018. godinu mijenja se i sastavni je dio ovoga Pravilnika. Mijenja se i sastavni je dio ovoga Pravilnika Prijava poreza na dobit – Obrazac PD i Prijava poreza na dobit prema novčanom načelu – Obrazac PD-NN koji se primjenjuju u postupku podnošenja Prijave poreza na dobit ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice