Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Popis gradova i općina za koje se mijenjao/uveo prirez porezu na dohodak

Datum objave: 31.12.2019, misljenja.hr

Još uvijek nemate pretplatu na MIŠLJENJA.hr? Pretplatite se na idućih 12 mjeseci po cijeni već od 30-tak kuna mjesečno, više pogledajte klikom miša ovdje!


Prirez porezu na dohodak obračunava se i plaća prema mjesecu isplate dohotka.

Popis gradova i općina za koje se u 2020. godini mijenjao/uveo prirez porezu na dohodak (za objavljeno u Narodnim novinama):

 


Popis gradova i općina za koje se u 2019. godini mijenjao/uveo prirez porezu na dohodak (za objavljeno u Narodnim novinama):

 


Popis gradova i općina za koje se u 2018. godini mijenjao/uveo prirez porezu na dohodak (za objavljeno u Narodnim novinama):

Naši pretplatnici na bazu znanja "Porezni sustav" mogu pogledati pregled svih gradova i općina sa stopama prireza porezu na dohodak klikom miša ovdje.


smiley Naše baze znanja već su usklađene sa svim izmjenama poreznih propisa. Tu pogodnost ažurnosti mogu koristiti samo naši pretplatnici, pretplatnici na MIŠLJENJAhr smiley

Još nemate pretplatu na MIŠLJENJAhr? Pretplatite se i koristite MIŠLJENJAhr već danas!
Kako?
Klikom miša ovdje.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice