Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Okružnica o sastavljanju i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika DP-a te proračunskih i izvanproračunskih korisnika proračuna JLP(R)S 1.1.-30.09.2019.

Datum objave: 02.10.2019, misljenja.hr
Okružnica o sastavljanju i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika državnog proračuna te proračunskih i izvanproračunskih korisnika proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2019. godine može se preuzeti kao dokument za preuzimanje (PDF) niže. Financijske izvještaje mogu predati isključivo proračunski i izvanproračunski korisnici državnog proračuna i proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koji se nalaze na popisu iz Registra proračunskih i izvanproračunskih korisnika objavljenom na internetskim stranicama Ministarstva financija (link) te oni koji su brisani iz Registra u razdoblju od 1. siječnja do 30. rujna 2019. Napominje se kako oni koji nisu upisani u Registar proračunskih i izvanproračunskih korisnika nisu obveznici vođenja proračunskog računovodstva. Financijski izvještaji koji se sastavljaju za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2019. jesu: Izvještaj o prihodima i rashodima, primicima i izdacima na obrascu: PR-RAS, Izvještaj o obvezama na Obrascu: OBVEZE, Bilješke. Rokovi predaje financijskih izvještaj a za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2019. jesu: za proračunske korisnike državnog proračuna i proračunske korisnike proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave 10. listopada 2019, za konsolidirane financijske izvještaje razdjela ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice