Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Okružnica o sastavljanju i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika DP-a te proračunskih i izvanproračunskih korisnika proračuna JLP(R)S 1.1.-30.06.2019.

Datum objave: 01.07.2019, misljenja.hr
Okružnica o sastavljanju i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika državnog proračuna te proračunskih i izvanproračunskih korisnika proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2019. godine može se preuzeti kao dokument za preuzimanje (PDF) niže. Pregled financijskih izvještaja po skupinama obveznika za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2019. Obveznik Financijski izvještaji Rok predaje Predaja proračunski korisnici državnog proračuna Izvještaj o prihodima i rashodima, primicima i izdacima (Obrazac: PR-RAS) Izvještaj o obvezama (Obrazac: OBVEZE) do 10. srpnja 2019. FINA-i nadležnom razdjelu razdjeli državnog proračuna Konsolidirani izvještaj Izvještaj o prihodima i rashodima, primicima i izdacima (Obrazac: PR-RAS) Izvještaj o obvezama (Obrazac: OBVEZE) do 22. srpnja 2019. FINA-i proračunski korisnici proračuna JLP(R)S Izvještaj o prihodima i rashodima, primicima i izdacima (Obrazac: PR-RAS) Izvještaj o obvezama (Obrazac: OBVEZE) do 10. srpnja 2019. FINA-i nadležnoj jedinici lokalne ili područne (regionalne) samouprave jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave Izvještaj o prihodima i rashodima, primicima i izdacima (Obrazac: PR-RAS) Izvještaj o obvezama (Obrazac: OBVEZE) do 10. srpnja 2019. FINA-i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave Konsolidirani izvještaj Izvještaj o prihodima i ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice