Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Okružnica o sastavljanju i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika državnog proračuna za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2019.

Datum objave: 07.04.2019, misljenja.hr
Okružnica se nalazi kao dokument za preuzimanje niže. Financijske izvještaje mogu predati isključivo proračunski i izvanproračunski korisnici državnog proračuna i proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koji se nalaze na popisu iz Registra proračunskih i izvanproračunskih korisnika objavljenom na internetskim stranicama Ministarstva financija (http://www.mfin.hr/hr/registar) te oni koji su brisani iz Registra u razdoblju od 1. siječnja do 31. ožujka 2019. Oni koji nisu upisani u Registar proračunskih i izvanproračunskih korisnika nisu obveznici vođenja proračunskog računovodstva. Financijski izvještaji koji se sastavljaju za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2019. jesu: Izvještaj o prihodima i rashodima, primicima i izdacima na Obrascu: PR-RAS Izvještaj o obvezama na Obrascu: OBVEZE Bilješke, Rokovi predaje financijskih izvještaja za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2019. jesu: za proračunske korisnike državnog proračuna i proračunske korisnike proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave 10. travnja 2019., za konsolidirane financijske izvještaje razdjela državnog proračuna 15. travnja 2019., za proračune jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave 10. travnja 2019., za izvanproračunske korisnike državnog proračuna i izvanproračunske korisnike proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave 23. travnja 2019. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice