Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o usvajanju Programa dodjele državnih potpora sektoru turizma i sporta u aktualnoj pandemiji COVID-a 19

Datum objave: 06.02.2021, misljenja.hr
Odluka o usvajanju Programa dodjele državnih potpora sektoru turizma i sporta u aktualnoj pandemiji COVID-a 19 objavljena je u Narodnim novinama br. 10/21., stupa na snagu 4. veljače 2021. godine. Ukupni iznos državnih jamstava po Programu iznosi 1.500.000.000,00 kuna. Ovim Programom dodjele državnih potpora sektoru turizma i sporta u aktualnoj pandemiji COVID-a 19 uređuje se dodjela državnih potpora.
Ovaj Program predstavlja akt na temelju kojeg će Vlada Republike Hrvatske – Ministarstvo turizma i sporta putem provedbenih tijela Hrvatske banke za obnovu i razvitak  i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije sukladno Zakonu o državnim potporama, bez potrebe za daljnjom obavijesti, osigurati sredstva za njegovu provedbu i dodjeljivati pojedinačne potpore korisnicima koji ispunjavaju uvjete iz ovoga Programa i Privremenog okvira – COVID 19.
Ovaj Program primjenjuje se na cijelom teritoriju Republike Hrvatske i odnosi se na djelatnosti razvrstane u odjeljcima, skupinama ili razredima (prema Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti – NKD/NACE Rev2, Uredba (EZ) br. 1893/2006 Europskog parlamenta i Vijeća od 20. prosinca 2006. o utvrđivanju statističke klasifikacije ekonomskih djelatnosti NACE Revision 2 te izmjeni Uredbe Vijeća (EEZ) br. 3037/90 kao i određenih uredbi EZ-a o ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice