Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o usklađenju sredstava jamstvenog pologa za 2019. godinu

Datum objave: 07.02.2019, misljenja.hr
Odluka o usklađenju sredstava jamstvenog pologa za 2019. godinu objavljena je u Narodnim novinama br. 13/19., stupa na snagu 7. veljače 2019. godine. Mirovinsko društvo dužno je za svakih deset tisuća članova iznad pedeset tisuća članova svih kategorija obveznih mirovinskih fondova kojima upravlja održavati jamstveni polog najmanje u vrijednosti osnovice koju čini iznos od milijun kuna usklađen prema indeksu potrošačkih cijena, na temelju podataka Državnog zavoda za statistiku, pri čemu je baza za izračun 2002. godina.
Mirovinsko društvo dužno je Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga dostaviti dokaze o stanju jamstvenog pologa na dan 31. prosinca 2018. i usklađenju izvršenom u skladu s ovom Odlukom. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice