Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o strukturi i sadržaju godišnjih financijskih izvještaja kreditnih institucija

Datum objave: 10.05.2018, misljenja.hr
Odluka o strukturi i sadržaju godišnjih financijskih izvještaja kreditnih institucija objavljena je u Narodnim novinama br. 42/18. Prve izvještaje u skladu s odredbama ove Odluke kreditna institucija dužna je sastaviti i dostaviti za izvještajna razdoblja koja počinju 1. siječnja 2018. Ovom se Odlukom propisuju struktura i sadržaj godišnjih financijskih izvještaja kreditnih institucija.
Struktura i sadržaj godišnjih financijskih izvještaja i upute za sastavljanje propisani su Uputom za primjenu Odluke o strukturi i sadržaju godišnjih financijskih izvještaja kreditnih institucija, koja je sastavni dio ove Odluke.
Odredbe ove Odluke primjenjuju se na kreditne institucije sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koje su od Hrvatske narodne banke dobile odobrenje za rad. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice