Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o načinu i postupku vođenja razdvojenog računovodstva energetskih subjekata

Datum objave: 12.08.2013, misljenja.hr
Odluka o načinu i postupku vođenja razdvojenog računovodstva energetskih subjekata objavljena je u Narodnim novinama br. 103/13., stupa na snagu 17. kolovoza 2013.   Ovom Odlukom o načinu i postupku vođenja razdvojenog računovodstva energetskih subjekata utvrđuje se način i postupak vođenja razdvojenog računovodstva te razdvojenog praćenja poslovnih događaja, pravila za posebno i odvojeno vođenje poslovnih knjiga, razdvajanje računa imovine, kapitala, obveza, prihoda i rashoda te forma, sadržaj i dostava financijskih izvještaja energetskih subjekata za potrebe regulacije energetskih djelatnosti.
Obveznici primjene ove Odluke su sve pravne ili fizičke osobe u Republici Hrvatskoj koje obavljaju jednu ili više energetskih djelatnosti i imaju dozvolu za obavljanje energetskih djelatnosti.
Energetski subjekti prema ovoj Odluci dužni su sastavljati financijske izvještaje i financijsku dokumentaciju od poslovne godine koja počinje 1. siječnja 2014. godine. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice