Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Obrazac PO-SD(Z) predaje se do 15. siječnja 2021.

Datum objave: 04.01.2021, misljenja.hr
Još uvijek nemate pretplatu na MIŠLJENJA.hr?
Pretplatite se na idućih 12 mjeseci po cijeni već od tridesetak kuna mjesečno, a više o našim pretplatama pogledajte klikom miša ovdje! Porezni obveznik koji porez na dohodak od samostalne djelatnosti plaća u paušalnom iznosu obvezan je prema evidenciji o prometu najkasnije do 15. siječnja 2021. godine podnijeti nadležnoj ispostavi Porezne uprave prema svom prebivalištu/uobičajenom boravištu izvješće o paušalnom dohotku od samostalnih djelatnosti i uplaćenom paušalnom porezu na dohodak i prirezu poreza na dohodak (Obrazac PO-SD) za 2020. godinu (obrazac).
Nositelj zajedničke djelatnosti koji porez na dohodak od zajedničke samostalne djelatnosti utvrđuje u paušalnom iznosu obvezan je prema evidenciji o prometu najkasnije do 15. siječnja 2021. godine podnijeti nadležnoj ispostavi Porezne uprave prema svom prebivalištu/uobičajenom boravištu izvješće nositelja o paušalnom dohotku od zajedničke samostalne djelatnosti i supoduzetnicima u zajedničkoj djelatnosti (Obrazac PO-SD-Z) za 2020. godinu (obrazac). Uputa MF Porezne uprave o utvrđivanju godišnjeg poreza i prireza porezu na dohodak u paušalnom iznosu te popunjavanju izvješća tj. obrazaca ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice