Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Obrazac DMO treba dostaviti do 28. veljače 2019. godine

Datum objave: 18.02.2019, misljenja.hr
Poslodavci, tj. isplatitelji (plaće) i porezni obveznici koji obavljaju samostalnu djelatnost, a koji su uplaćivali premije dobrovoljnog mirovinskog osiguranja na svoj teret u korist radnika (odnosno samih sebe – za samostalnu djelatnost), obvezni su voditi evidencije o uplaćenim premijama dobrovoljnoga mirovinskog osiguranja i dostaviti iste Poreznoj upravi na propisanom obrascu.
Obrazac DMO, odnosno „Evidencija o uplaćenim premijama dobrovoljnog mirovinskog osiguranja za _____ godinu«“ dostavlja se Poreznoj upravi nakon proteka poreznog razdoblja, a najkasnije do 28. veljače 2019. godine. Na poveznici ili (link-u) može se preuzeti: Excell predložak za formiranje PDMO obrasca na mediju u propisanom formatu xml scheme Program za validaciju datoteke PDMO obrasca po xml schemi Upute za Excel PDMO obrazac.pdf Upute za Excel PDMO obrazac Upute za korištenje PDMO validatora Upute za podnositelje PDMO obrazaca ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice