Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Zakon o državnim potporama

Datum objave: 17.04.2014, misljenja.hr
Zakon o državnim potporama objavljen je u Narodnim novinama br. 47/14., stupa na snagu 24. travnja 2014., osim odredbe o vođenju registra državnih potpora i potpora male vrijednosti koja stupa na snagu 1. siječnja 2017.   Ovim Zakonom uređuju se nadležnosti tijela Republike Hrvatske iz područja državnih potpora i potpora male vrijednosti, politika državnih potpora Republike Hrvatske, postupanja prije dodjele državnih potpora, vođenje evidencija i izvještavanje o državnim potporama i potporama male vrijednosti.
Državne potpore u Republici Hrvatskoj uređuju se ovim Zakonom ne dirajući njihovo uređenje Ugovorom o funkcioniranju Europske unije i uredbama institucija Europske unije kao područja isključive nadležnosti Europske unije.
Ovaj Zakon, osim članka 17. ovoga Zakona, ne primjenjuje se na državne potpore poljoprivredi i ribarstvu kako su one određene propisima o poljoprivredi i ribarstvu. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice