Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Zahtjev za nadoknadu dijela ili svih ​fiksnih troškova za veljaču podnosi se do 15. travnja

Datum objave: 12.04.2021, misljenja.hr
Zahtjev za nadoknadu dijela ili svih ​fiksnih troškova za veljaču 2021.​​ (link) podnosi se Ministarstvu financija, Poreznoj upravi​​ putem sustava ePorezna​ do 15. travnja 2021. godine.
Poduzetnici koji nisu korisnici ePorezne popunjen Zahtjev mogu podnijeti putem servisa Porezne uprave „Pišite nam“ (link). ​ Poduzetnici kojima je obustavljen rad i kojima je pad prihoda/primitaka u veljači 2021. u odnosu na isti mjesec prethodne godine bio minimalno 60% ostvaruju pravo na nadoknadu svih ili dijela fiksnih troškova za veljaču 2021. To pravo ostvaruju i poduzetnici koji su započeli s radom tijekom 2020. ako im je pad prihoda/primitaka u veljači 2021. u odnosu na studeni 2020. bio najmanje 60%. Detaljniji uvjeti i način ostvarivanja prava propisani su Uputom o provedbi mjere nadoknade dijela ili svih fiksnih troškova u sklopu mjere Potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID-19) za veljaču 2021. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice