Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Utvrđivanje obveze plaćanja naknada za gospodarenje otpadnim vozilima kod uvoza/unosa vozila od strane fizičkih osoba-građana i proizvođača od 15. listopada 2016.

Datum objave: 20.10.2016, misljenja.hr
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 14. listopada 2016. Uputu o postupanju djelatnika  carinske uprave radi obavljanja  poslova vezanih za utvrđivanje obveze plaćanja  naknada za gospodarenje otpadnim vozilima kod  uvoza/unosa  vozila  od strane  fizičkih  osoba  - građana i proizvođača, Klasa: 351-04/15-43/6.
Ovom Uputom propisuje se postupanje djelatnika Carinske uprave pri obavljaju poslova vezanih za utvrđivanje obveze plaćanja naknada za gospodarenja otpadnim vozilima:                                                                                                                        ·
- fizičkim osobama  - građanima  - koji uvoze ili unose ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice