Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Ugovor između Republike Hrvatske i Republike Koreje o socijalnoj sigurnosti

Datum objave: 08.11.2019, misljenja.hr
Ugovor između Republike Hrvatske i Republike Koreje o socijalnoj sigurnosti objavljen je u Narodnim novinama – Međunarodni ugovori br. 4/19., stupio je na snagu 1. studenoga 2019.
Ugovor se primjenjuje na sve osobe koje su bile ili jesu obuhvaćene hrvatskim i korejskim osiguranjem, bez obzira na državljanstvo.
Administrativni sporazum o primjeni Ugovora o socijalnom osiguranju između Republike Hrvatske i Republike Koreje objavljen je u Narodnim novinama – Međunarodni ugovori br. 8/19. Ovaj Administrativni sporazum stupa na snagu s datumom stupanja na snagu Ugovora i ima isto razdoblje trajanja kao i Ugovor. Više o međunarodnim ugovorima o socijalnom osiguranju može se vidjeti ovdje. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice