Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Službeno očitovanje u vezi izmjene podataka u carinskoj deklaraciji, odnosno promjene primatelja u zemlji odredišta nakon puštanja robe u slobodan promet korištenjem postupka 42

Datum objave: 06.10.2015, misljenja.hr
Pregledajte novosti, mišljenja, postove na forumu i sve zanimljivo spremite u svoju privatnu cloud arhivu. Samo naši pretplatnici sve članke mogu spremati u svoju cloud arhivu, na taj su način ti spremljeni članci uz Vas 24 sata na dan - gdje god se našli. Više o tome može se vidjeti klikom miša ovdje. Portal misljenja.hr u potpunosti je prilagođen za pregled na mobilnim uređajima (Android, iOS, Win). Zašto pretplata na misljenja.hr?
- nema roka/ograničenja od 7 dana za pregled novosti na misljenja.hr,
- pristup cijeloj bazi mišljenja Središnjeg ureda Porezne uprave i Carinske uprave na misljenja.hr (uskoro 5.000!),
- napredna pretraga, i po broju klase. Da li znate da pretplata na misljenja.hr traje punih 12 mjeseci (+10 dana gratis)? Npr.: ako se korisnik pretplatio 15. srpnja 2015., pretplata traje do 25. srpnja 2016.! Koliko košta pretplata na misljenja.hr?
Prva registracija/pretplata na 12 mjeseci + 10 dana za jednog korisnika je po cijeni već od 400,00 kn + PDV, a kasnije, obnova pretplate za jednog korisnika po isteku 12 mjeseci ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice