Središnji ured Porezne uprave zaprimio je upit poreznog obveznika o tome je li kao obveznik fiskalizacije dužan imati naljepnicu "Bez računa se ne računa" na ulaznim vratima robne kuće iako će navedena naljepnica biti vidljivo istaknuta na svakom naplatnom uređaju.   Iz odgovara dio odgovora citiramo u nastavku:   ..."Obveza isticanja upozoravajuće naljepnice o obvezi izdavanja i uzimanja računa propisana je za sve obveznike fiskalizacije neovisno od toga je li račune naplaćuju u gotovini ili na transakcijski račun.
U skladu s navedenim, porezni obveznik iz dostavnog spiska mora postaviti upozoravajuće naljepnice o obvezi izdavanja i uzimanja računa na način propisan prethodno navedenim zakonskim odredbama."     Odgovor u cijelosti Središnjeg ureda Porezne uprave naši pretplatnici mogu vidjeti  klikom miša ovdje.     Nemate vremena za čitanje novosti ili mišljenja? Upravo se po tome razlikujemo od drugih ... i nudimo Vam rješenje:
Pregledajte novosti i mišljenja, postove na forumu, a sve zanimljivo spremite u svoju cloud arhivu.
Čitajte tako spremljen sadržaj bilo gdje i bilo kada bez ponovne pretrage, pretrage preuzetih dokumenata na računalo, bez listanja i pretrage u papirima - ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.