Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za 2012. i Prosječna mjesečna isplaćene bruto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za 2012.

Datum objave: 18.03.2013, misljenja.hr
Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za 2012. i Prosječna mjesečna isplaćene bruto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za 2012. objavljene su u Narodnim novinama br. 32/13. od 15. ožujka 2013.   Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za 2012. iznosila je 5.478 kuna. Prosječna mjesečna bruto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za 2012. iznosila je 7.875 kuna. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice