Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Prijava ozljede na radu elektroničkim putem

Datum objave: 30.10.2017, misljenja.hr
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) omogućio je od 1. listopada 2017. podnošenje prijave o ozljedi na radu elektroničkim putem.
Pravne ili fizičke osobe koje raspolažu odgovarajućom elektroničkom opremom te koje se u HZZO-u putem pristupnog lista registriraju kao korisnici ove usluge mogu prijavu o ozljedi na radu podnijeti elektroničkim putem kao elektroničku ispravu. Pristupni list može se preuzeti s internetske stranice HZZO-a (link).
Na zahtjev podnositelja HZZO izdaje, u postupku bez naplate, HZZO smart karticu koja omogućuje pristup usluzi (link), na dijelu portala koji se odnosi na prijavu za rad na HZZO portalu.   izvor:hzzo.hr ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice