Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o službenoj iskaznici ribarskog inspektora i ovlaštenih osoba, znački i odori ribarskog inspektora, voditelja brodice i mornara

Datum objave: 08.05.2019, misljenja.hr

Pravilnik o službenoj iskaznici ribarskog inspektora i ovlaštenih osoba, znački i odori ribarskog inspektora, voditelja brodice i mornara objavljen je u Narodnim novinama br.46/19., stupa na snagu 16. svibnja 2019. godine.

Ovim Pravilnikom se propisuje obrazac i sadržaj službene iskaznice ribarskog inspektora, obrazac i sadržaj službene iskaznice ovlaštene osobe, izgled značke ribarskog inspektora, izgled službene odore koju nose ribarski inspektori, voditelji brodice i mornari te način i postupak izdavanja i vođenje upisnika o značkama i iskaznicama ribarskih inspektora i iskaznicama ovlaštenih osoba te evidencije o izdanim odorama.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice