Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o provedbi mjere 9 »Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Datum objave: 30.07.2018, misljenja.hr
Pravilnik o provedbi mjere 9 »Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. objavljen je u Narodnim novinama br. 68/18., stupa na snagu 4. kolovoza 2018. godine. Ovim se Pravilnikom propisuje provedba mjere 9 »Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija«, podmjere 9.1 »Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru«, tipa operacije 9.1.1 »Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija«  iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice