Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2018. godinu

Datum objave: 01.03.2018, misljenja.hr
Pravilnik o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2018. godinu objavljen je u Narodnim novinama br. 19/18., stupa na snagu 1. ožujka 2018. godine. Ovim se Pravilnikom propisuje podnošenje jedinstvenog zahtjeva i način provedbe:
– mjera iz programa izravnih plaćanja te detaljni uvjeti i postupci za ostvarivanje:
1. osnovnog plaćanja, dodjelu i korištenje prava na plaćanja iz nacionalnih rezervi, prijenos prava na plaćanja
2. plaćanja za poljoprivredne prakse korisne za klimu i okoliš, preraspodijeljenog plaćanja, plaćanja za mlade poljoprivrednike, proizvodno vezane potpore i programa za male poljoprivrednike
– mjera državne potpore koje se financiraju iz državnog proračuna te detaljni uvjeti i postupci za ostvarivanje potpore:
1. u iznimno osjetljivim sektorima za:
a) duhan
b) mliječne krave
c) rasplodne krmače
d) maslinovo ulje
2. za IAKS mjeru ruralnog razvoja za očuvanje izvornih i zaštićenih vrsta i kultivara poljoprivrednog bilja
– IAKS mjera ruralnog razvoja iz članka 10. stavka 5. Zakona o poljoprivredi (Narodne novine br. 30/15.) predviđene Programom ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice