Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o proizvođačkim organizacijama i drugim oblicima udruženja primarnih poljoprivrednih proizvođača

Datum objave: 29.07.2020, misljenja.hr

Pravilnik o proizvođačkim organizacijama i drugim oblicima udruženja primarnih poljoprivrednih proizvođača objavljen je u Narodnim novinama br. 87/20., stupa na snagu 30. srpnja 2020. godine.

Ovim Pravilnikom definiraju se oblici udruženja proizvođača, temeljna načela udruživanja i funkcioniranja te uvjeti i način priznavanja proizvođačke organizacije, udruženja proizvođačkih organizacija, sektorske organizacije i drugih oblika udruženja proizvođača.
Proizvođačke organizacije priznate na temelju Pravilnika o priznavanju i potporama za početak rada proizvođačkih organizacija (»Narodne novine« br. 81/15, 97/15, 100/15, 101/15, 124/15, 88/16 i 49/17) dužne su uskladiti se s odredbama ovoga Pravilnika u roku od 24 mjeseca od dana stupanja na snagu.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice