Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o prikupljanju statističkih podataka o akvakulturi

Datum objave: 07.02.2019, misljenja.hr
Pravilnik o prikupljanju statističkih podataka o akvakulturi objavljen je u Narodnim novinama br. 13/19., stupa na snagu 14. veljače 2019. godine. Ovim pravilnikom propisuje se:
1. Oblik i sadržaj obrazaca za dostavljanje statističkih podataka o akvakulturi koje moraju voditi pravne i fizičke osobe koje su nositelji dozvole za akvakulturu.
2. Oblik i sadržaj obrazaca za dostavljanje statističkih podataka o akvakulturi koje moraju voditi fizičke osobe koje su nositelji odobrenja za obavljanje djelatnosti akvakulture na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.
3. Oblik i sadržaj obrasca za dostavljanje statističkih podataka o broju zaposlenih u akvakulturi koji su dužni dostaviti nositelji dozvola.
4. Način dostave podataka o bijegu vodenih organizama iz uzgojnih instalacija koje su dužni voditi nositelji dozvola i nositelji odobrenja.
5. Način ispunjavanja i dostavljanja očevidnika, očevidnika za OPG i izvještaja o broju zaposlenih. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice