Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o planovima oporavka investicijskih društava

Datum objave: 10.03.2015, misljenja.hr
Pravilnik o planovima oporavka investicijskih društava objavljen je u Narodnim novinama br. 26/15., stupa na snagu 17. ožujka 2015.
  Ovim se Pravilnikom pobliže propisuju način i opseg primjene zahtjeva vezanih uz izradu plana oporavka investicijskog društva, sadržaj i rokovi dostave istog Agenciji te kriteriji za utvrđivanje manjeg opsega plana oporavka i učestalost njegova ažuriranja.
Odredbe ovog Pravilnika primjenjuju se na investicijska društva sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koja su od Agencije dobila odobrenje za rad.
Odredbe ovog Pravilnika na odgovarajući način primjenjuju se na podružnice investicijskih društava iz trećih zemalja koje su od Agencije dobile odobrenje za pružanje usluga u Republici Hrvatskoj.
  Prvi plan oporavka sukladno ovom Pravilniku investicijsko društvo je dužno dostaviti Agenciji najkasnije do 1. rujna 2015. godine.
  ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice