Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o neprofitnom računovodstvu i računskom planu

Datum objave: 05.01.2015, misljenja.hr
Pravilnik o neprofitnom računovodstvu i računskom planu objavljena je u Narodnim novinama 1/15., stupio je na snagu 3. siječnja 2015.
  Pravilnikom o neprofitnom računovodstvu i računskom planu definira se raspored, sadržaj i primjena računa u računskom planu, način vođenja jednostavnog knjigovodstva i primjena novčanog računovodstvenog načela, minimalni sadržaj poslovnih knjiga jednostavnog knjigovodstva te stope amortizacije.
Odredbe ovoga Pravilnika odnose se na neprofitne organizacije definirane člankom 2. Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija, (Narodne novine br. 121/14.) i utvrđene Registrom neprofitnih organizacija.
  O Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija objavili smo novost 4. prosinca 2014., može se vidjeti klikom miša ovdje.
  ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice