Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o načinu ostvarivanja porezne olakšice za obavljanje djelatnosti na području Grada Vukovara i na potpomognutim područjima

Datum objave: 02.01.2015, misljenja.hr
Pravilnik o načinu ostvarivanja porezne olakšice za obavljanje djelatnosti na području Grada Vukovara i na potpomognutim područjima objavljen je u Narodnim novinama br. 157/14., stupio je na snagu 1. siječnja 2015.
  Ovim Pravilnikom propisuju se korisnici porezne olakšice, područje primjene, podjela prema djelatnostima, izračun porezne olakšice i utvrđivanje gornje granice potpore male vrijednosti te postupak odobravanja porezne olakšice propisane člankom 28.a Zakona o porezu na dobit i člankom 55. Zakona o porezu na dohodak, u skladu s odgovarajućim pravilima o potporama male vrijednosti, temeljem obavljanja djelatnosti na području Grada Vukovara koje se utvrđuje u skladu s Zakonom o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj (Narodne novine br. 86/06. do 45/13.) i na potpomognutim područjima koja se utvrđuju sukladno Zakonu o regionalnom razvoju (Narodne novine br. 153/09. i 147/14.) i Odluci o razvrstavanju jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave prema stupnju razvijenosti (Narodne novine br. 158/13.).
  ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice