Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o proglašavanju turističkih općina i gradova i o razvrstavanju naselja u turističke razrede

Datum objave: 29.06.2017, misljenja.hr
Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o proglašavanju turističkih općina i gradova i o razvrstavanju naselja u turističke razrede objavljen je u Narodnim novinama br. 61/17., stupa na snagu 6. srpnja 2017. godine. U Pravilniku o proglašavanju turističkih općina i gradova i o razvrstavanju naselja u turističke razrede (Narodne novine br. 122/09. do 26/17.):
- U Tabeli I, u točki VIII. PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA, u popisu gradova, u gradu Cresu, za naselje Miholašćica, razred B mijenja se u razred C.
- U točki XX. MEĐIMURSKA ŽUPANIJA, u popisu općina, u općini Sveti Martin na Muri, za naselje Grkaveščak razred A mijenja se u razred B. Iza naselja Sveti Martin na Muri dodaje se naselje Toplice Sveti Martin na Muri s pripadajućim razredom C. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice