Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Datum objave: 27.04.2020, misljenja.hr
HZZ je objavio Izmjene i dopune kriterija u Potpori za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19) za svibanj i lipanj 2020., detaljnije u našoj novosti ovdje. U nastavku ažurirano 7. svibnja 2020. MJERE:
1. Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je mjeru: Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)
2. Središnji državni ured za šport donio je Odluku o potpori za očuvanje radnih mjesta u sustavu športa pogođenim koronavirusom 1. Potpora HZZ za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19) Ova potpora nema obilježja državne potpore male vrijednosti jer je sastavni dio gospodarskih mjera Vlade RH koje spadaju u očuvanje radnih mjesta u najugroženijim sektorima. Usmjerena je na poslodavce koji obavljaju gospodarsku djelatnost. Zahtjev se podnosi on-line na poveznici: https://mjera-orm.hzz.hr/potpora-za-ocuvanje-radnih-mjesta/ Predaje se jedan zahtjev kojim se odobrava pravo na isplatu potpore u najduljem trajanju od tri mjeseca, odnosno do prestanka odluke Stožera. Zahtjev može dostaviti: Poslodavac koji Odlukom Stožera civilne zaštite ne obavlja djelatnost Poslodavac koji ima poteškoća u poslovanju zbog posebnih okolnosti Na koga se odnose mjere tko se smatra ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice