Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Podaci iz Registra proračunskih i izvanproračunskih korisnika

Datum objave: 05.06.2018, misljenja.hr
Podaci iz Registra proračunskih i izvanproračunskih korisnika objavljeni su u Narodnim novinama br. 51/18. Podaci iz Registra proračunskih i izvanproračunskih korisnika objavljeni su na temelju čl. 10a. st. 1. Pravilnika o utvrđivanju proračunskih i izvanproračunskih korisnika državnog proračuna i proračunskih i izvanproračunskih korisnika proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te o načinu vođenja Registra proračunskih i izvanproračunskih korisnika (Narodne novine br. 128/09. i 142/14.).
Podaci iz Registra proračunskih i izvanproračunskih korisnika dani su u tablicama: Tablica 1. Popis proračunskih korisnika proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave Tablica 2. Popis proračunskih korisnika državnoga proračuna Tablica 3. Popis izvanproračunskih korisnika državnoga proračuna Tablica 4. Popis izvanproračunskih korisnika proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave Jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave nisu proračunski korisnici, ali su navedene u Tablici 1. radi utvrđivanja nadležnosti nad proračunskim korisnicima.
Vijeća manjina, mjesna samouprava i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave ne navode se pojedinačno u Tablici 1. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice