Porezna uprava dala je u studenom 2013. mišljenje Kl.: 410-01/13-01/3826 kojim se tumači Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom za plaćanje putem PayPal-a   Iz navedenog mišljenja izdvajamo:   "PayPal je servis elektroničkog on-line plaćanja i da bi korisnik koristio PayPal račun prethodno mora otvoriti osobni PayPal račun na koji se direktno mogu uplaćivati sredstva s bankovnog računa ili s kreditne kartice, a plaćanje se vrši poput on-line plaćanja s transakcijskog računa.
Slijedom navedenog ovakav način plaćanja može se izjednačiti s plaćanjem s transakcijskog računa na račun za koji nema obveze fiskalizacije"   Ovo mišljenje u cijelosti mogu vidjeti registrirani korisnici na misljenja.hr klikom miša ovdje.   Kako se registrirati?
To je moguće samo na našoj Internet stranici klikom miša ovdje.   Koliko to košta?
Prva registracija uključuje i pretplatu na 12 mjeseci + 10 dana uz cijenu 400,00 kn + PDV, a godišnja obnova pretplate po isteku 12 mjeseci + 10 dana je 300,00 kn + PDV. Registracijom, odnosno obnovom pretplate ostvaruje se pravo na priznavanje pretporeza i umanjenje porezne ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.