Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Omogućena je elektronička dostava Prijave prometa nekretnina putem aplikacije ePorezna

Datum objave: 07.05.2015, misljenja.hr
Porezna uprava objavila je obavijest isporučiteljima nekretnina i korisnicima usluge ePorezna da je puštena nova verzija aplikacije koja omogućava elektroničku dostavu Prijave prometa nekretnina. Novi obrazac PPN smješten je u grupu usluga - Porez na dodanu vrijednost. Nova usluga PPN namijenjena je isporučiteljima nekretnina koji su na isporuku nekretnine obračunali porez na dodanu vrijednost.
  Prema članku 6. stavak 2. Pravilnika o obrascu Prijave prometa nekretnina i Evidenciji prometa nekretnina (Narodne novine br. 157/14.) isporučitelji su ovu isporuku obvezni prijaviti Poreznoj upravi elektroničkim putem u roku od 30 dana od dana isporuke nekretnina.
  Ujedno se mole svi porezni obveznici koji su imali oporezivu isporuku nekretnina u razdoblju od 01.01. do 06. svibnja 2015. da svoju obvezu podnošenja prijave ispune u roku od mjesec dana.    izvor:porezna-uprava.hr   Vezana novost klikom miša ovdje. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice