Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Okružnica o sastavljanju i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika državnog proračuna te proračunskih i izvanproračunskih korisnika proračuna jedinica lokalne i područne (reg.) samouprave

Datum objave: 07.04.2021, misljenja.hr
Okružnica o sastavljanju i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika državnog proračuna te proračunskih i izvanproračunskih korisnika proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2021. i druge aktualnosti može se preuzeti u cijelosti niže kao dokument za preuzimanje. Pravilnik o izmjeni Pravilnika o financijskom izvještavanju u proračunskom računovodstvu objavljen je u Narodnim novinama br. 32/21., stupio je na snagu 1. travnja 2021. godine.
U Pravilniku o financijskom izvještavanju u proračunskom računovodstvu (Narodne novine br. 3/15. do 145/20.) obrasci iz čl. 5., st. 1. podstavaka 1., 2., 4. i 5. BIL, PR-RAS, P-VRIO i OBVEZE zamijenjeni su novim obrascima BIL, PR-RAS, P-VRIO i OBVEZE.
Ovi novi obrasci sastavni su dio ovog Pravilnika, a prvi financijski izvještaji na novim obrascima predavat će se za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2021. godine. Dana 8. listopada 2020. na snagu je stupio Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o proračunskom računovodstvu i Računskom planu (Narodne novine br. 108/20.; dalje u tekstu: Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika), čije se odredbe primjenjuju u knjigovodstvenim evidencijama od 1. siječnja 2021, i u financijskom izvještavanju za ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice