Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o visini, načinu i rokovima uplate sredstava trgovačkih društava od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku u Državni proračun Republike Hrvatske za 2018. godinu

Datum objave: 28.05.2018, misljenja.hr
Odluka o visini, načinu i rokovima uplate sredstava trgovačkih društava od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku u Državni proračun Republike Hrvatske za 2018. godinu objavljena je u Narodnim novinama br. 48/18., stupila je na snagu 24. svibnja 2018. godine. Ovom Odlukom određuje se visina, način i rok uplate sredstava s osnove dobiti trgovačkih društava od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku za 2017. godinu, a koja će biti uplaćena u Državni proračun Republike Hrvatske za 2018. godinu.
Odredbe ove Odluke primjenjuju se na trgovačka društva utvrđena Odlukom o utvrđivanju popisa trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku (Narodne novine br. 120/13., 74/15., 44/16. i 2/18.). Iznimno, odredbe ove Odluke se ne primjenju na sljedeća trgovačka društva:
1. Hrvatske ceste d.o.o., Zagreb
2. Hrvatske autoceste d.o.o., Zagreb
3. Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o., Zagreb
4. HŽ Infrastruktura d.o.o., Zagreb
5. Hrvatska poštanska banka d.d., Zagreb
6. Jadrolinija, Rijeka
7. Zračna luka Dubrovnik d.o.o., Čilipi
...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice