Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o rang-listi sudionika u malom obalnom ribolovu

Datum objave: 07.02.2019, misljenja.hr
Odluka o rang-listi sudionika u malom obalnom ribolovu objavljena je u Narodnim novinama br. 13/19., stupa na snagu 7. veljače 2019. godine. Ovom Odlukom određuje se:
- Ažurirana rang-lista sudionika u malom obalnom ribolovu utvrđena primjenom kriterija za popunjavanje upražnjenih mjesta definiranih u članku 8. stavcima 3. – 5. Pravilnika o malom obalnom ribolovu (Narodne novine br. 17/18.) te sustavom bodovanja, na temelju podnesenih zahtjeva, kako je propisano Pravilnikom o malom obalnom ribolovu (Narodne novine br. 8/15. do 15/17.).
- Ažurirana rang-lista podnositelja zahtjeva koji su udovoljili kriterijima objavljenim u Pravilniku o malom obalnom ribolovu (Narodne novine br. 8/15. do 15/17.), ali primjenom sustava bodovanja i kriterija popunjavanja upražnjenih mjesta definiranih u članku 8. stavcima 3. – 5. Pravilnika ni nakon ažuriranja rang-liste ne prelaze bodovni prag za sudjelovanje u malom obalnom ribolovu.
- Ažurirana lista sudionika u malom obalnom ribolovu kojima je izdana povlastica ili su podnijeli zahtjev za izdavanje povlastice na temelju Pravilnika o malom obalnom ribolovu (Narodne novine br. 29/14.). ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice