Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o otpisu dijela zakupnine, naknade za dugogodišnji zakup, naknade za dugogodišnji zakup za ribnjake i naknade za koncesiju za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske

Datum objave: 29.05.2014, misljenja.hr
Odluka o otpisu dijela zakupnine, naknade za dugogodišnji zakup, naknade za dugogodišnji zakup za ribnjake i naknade za koncesiju za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske objavljena je u Narodnim novinama br. 65/14., stupila je na snagu 22. svibnja 2014.   Otpisuje se plaćanje zakupnine, naknade za dugogodišnji zakup, naknade za dugogodišnji zakup za ribnjake i naknade za koncesiju za 2014. godinu, zakupnicima, dugogodišnjim zakupnicima i koncesionarima poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske, zbog nastalih šteta od poplave, na sljedećim područjima:
– Vukovarsko-srijemske županije – općine Gunja, općine Drenovci, općine Vrbanja,
– Požeško-slavonske županije – grada Pleternice za naselja Gradac, Pleternica i Brodski Drenovac, te
– Sisačko-moslavačke županije – grada Hrvatske Kostajnice,
u dijelu zakupnine, naknade za dugogodišnji zakup, naknade za dugogodišnji zakup za ribnjake te naknade za koncesiju od 25%, koji je prihod državnog proračuna Republike Hrvatske.
Ovlašćuje se ministar poljoprivrede da sukladno razvoju situacije utvrdi konačan popis naselja u općinama Vukovarsko-srijemske županije na koje će se odnositi ova mjera.
Preporučuje se županijama i općinama da zakupnicima ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice